Zlatko Dalić posjetio Požegu i Vidovce

U utorak, 28. svibnja, u 16 sati, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić posjetio je sportski objekt Nogometnog kluba Dinamo iz Vidovaca te je održana tribina u Dvorani Sv. Terezije Avilske u Požegi.

Izbornik srebrnih vatrenih, Zlatko Dalić, po prvi je put došao u požeški kraj. Posjetio je NK Dinamo u Vidovcima gdje ga je dočekala brojna publika te svi polaznici omladinskog pogona. Nakon zajedničkog fotografiranja i obilaska kluba, delegacija na čelu s predsjednikom NK Dinama Tomislavom Čabrajom te s voditeljem projekta “Šport uključi, probleme isključi”, Brunom Budimirom, uputila se zajedno sa Zlatkom Dalićem u Dvoranu Sv. Terezije Avilske u Požegi.

U Požegi je u 17 sati održana tribina u kojoj je izbornik kroz dijalog s voditeljem programa, Brunom Budimirom govorio o svojim uspjesima kroz tri temeljne teme: poniznost, vjera i zajedništvo. Tako nas je Zlatko Dalić upoznao s atmosferom u reprezentaciji za vrijeme boravka u Rusiji, objasnio status nekih igrača za reprezentaciju te način na koji je pristupao svom poslu na 21. svjetskom prvenstvu na kojem je Hrvatska ostvarila povijesni uspjeh.

Zahvaljujemo se izborniku što nas je posjetio i kroz projekt “Šport uključi, probleme isključi” djeci i mladima progovorio o svom putu do vrha.