Obavijest o plivanju i penjanju!

Dragi roditelji i sudionici projekta,

obavještavam Vas da uskoro počinje škola plivanja i škola penjanja na umjetnoj stijeni. Završetkom nastavne godine, planiramo započeti sa školom plivanja intenzivno do početka srpnja, a ujedno započeti i školu penjanja dok sa sportovima atletike i gimnastike pravimo pauzu u ljetnom razdoblju.

Škola plivanja održavat će se na Gradskim bazenima grada Požege, a detaljne obavijesti dobit ćete do kraja tjedna. Škola plivanja počinje 17. lipnja, termini održavanja bit će od 8 do 12 sati (od ponedjeljka do petka). Inicijalna planirana podjela neće biti moguća jer na zahtjev kineziologa moramo obaviti upitnik koliko djece je plivača, poluplivača i neplivača. Škola plivanja će intenzivno trajati do početka srpnja kada će se termini mijenjati na nešto manje aktivnosti tjedno, a povećat će se broj treninga na umjetnoj stijeni.

Škola penjanja na umjetnoj stijeni počinje 12. lipnja, a podjelu u skupine imate u privitku. Svi će biti obaviješteni o treninzima, također i o promjenama termina.

Molim sve roditelje i sudionike da se jave službenim putem na mail ako im što nije jasno (mapeharda@gmail.com), te neslužbenim putem na broj 099 753 2478.

Penjanje_skupine_podjela

Koordinator,

Matej Peharda.