Škola plivanja i penjanja 17.6.-21.6. (VAŽNO!)

Poštovani roditelji, dragi sudionici,

završno s 14.6. završavamo prvu dionicu provođenja projekta koja uključuje bazične sportove gimnastike i atletike. Nogomet u sklopu Nogometnog kluba Dinamo iz Vidovaca traje još nekoliko tjedana te kreće ljetna pauza za nogomet. S veseljem možemo reći kako od idućeg tjedna započinjemo sa školom plivanja i sa školom penjanja na umjetnoj stijeni. Nakon velikog broja prijava, uspjeli smo posložiti grupe za plivanje i penjanje. Budući da idemo tjedan po tjedan, u privitku možete vidjeti raspored za nadolazeći tjedan.

Treninzi – 17.6.-21.6.

Što se tiče plivanja, završno s današnjim danom, gotove su prijave za prvu fazu škole plivanja koja će trajati do 12.7. Nakon godišnjeg odmora, škola plivanja nastavlja se u drugoj fazi od 29.7. do kraja kolovoza. Sve prijave u nadolazećem razdoblju ćemo obraditi i pripremiti za drugu fazu. Sudionici su okvirno podijeljeni prema znanju plivanja u grupe, stoga napominjemo da postoji mogućnost prebacivanja u drugu grupu ukoliko trener kineziolog tako utvrdi. Treninzi će u uvodna dva tjedna biti češći i intenzivniji, a od 1.7. će biti manje treninga zbog suženih termina na Gradskim bazenima. Za prvi tjedan škole plivanja, sudionici su obvezni doći prema rasporedu na gradski bazen barem 10 minuta prije svog termina, a koordinator će ih dočekati i uvesti u Gradske bazene. Skupine su objavljene i ažurirane:

Skupine_plivanje

Penjanje na umjetnoj stijeni odvijat će se u dvorištu Katoličke gimnazije gdje je umjetna stijena postavljena. Slično kao i kod plivanja, sudionici su podijeljeni u šest skupina. Obvezno je doći u sportskoj opremi radi lakšeg izvođenja treninga te vrlo bitna napomena da se ulazi isključivo kroz dvorište Katoličke gimnazije u koje se može ući iz parka. Skupine su sljedeće:

Sportovi – skupine_penjanje (1)

Ukoliko netko ne može doći na navedeni termin, nije nužno javljati se ukoliko se radi o izostanku od jednog ili dva dana. Sudionici koji se po prvi put uključuju u projekt moraju ispuniti određenu dokumentaciju koju će dobiti već prvi dan dolaska na treninge. Raspored za nadolazeći tjedan objavljivat će se četvrtkom ili petkom u tekućem tjednu. Također, u slučaju kiše i lošeg vremena, treninzi se neće održati.

Veselimo se suradnji i zajedničkom učenju. Ukoliko imate pitanja, slobodno se javite na mail mapeharda@gmail.com ili broj mobitela 099/753 24 78. Otvoreni smo za sve prijedloge i konstruktivne kritike te se nadamo lijepoj suradnji i zajedničkom učenju.

Lijep pozdrav,

koordinator Matej Peharda.