Drugi dio škole plivanja i penjanja!

Poštovani roditelji, dragi sudionici,

od 29. srpnja nastavljamo sa školom plivanja i školom penjanja te počinjemo s nogometnim treninzima u sklopu NK Dinama iz Vidovaca. Obavijesti o terminima treninga i eventualnim promjenama bit će objavljeni svakog petka za nadolazeći tjedan. Nekoliko je novih informacija vezanih uz početak škole plivanja i penjanja. S obzirom na iskustvo prvog dijela škole plivanja i penjanja, napravili smo neke promjene. Većina, odnosno gotovo svi aktivni sudionici prvog dijela škole plivanja nastavljaju drugi dio. Nažalost, zbog ograničenog broja po skupinama i velikog broja novih prijava, nismo uspjeli sve ubaciti, stoga za one koji su među najboljim plivačima, procjenili smo da ih ne ubacujemo u skupine. No, svakako su pozvani da dođu na školu plivanja u bilo kojem terminu.

S druge, strane, veliki broj prijava u školi penjanja pokazao je vrlo loš odaziv dolasku na treninge, stoga smo također samo one najaktivnije podijelili u nove skupine i ostavili prazan prostor za još prijava ukoliko bude zainteresiranih.

Za bilo kakva pitanja vezana uz održavanje treninga obavijesti će biti isključivo ovdje na web sjedištu projekta. Treninzi škole plivanja odvijaju se na Gradskim bazenima grada Požege, škola penjanja održava se u dvorištu Katoličke gimnazije, a treninzi nogometa odvijaju se na stadionu NK Dinamo Vidovci.

Ukoliko je netko spriječen dolaziti na školu plivanja u kolovozu, a prijavio se za sudjelovanje, zamolio bih da javi što prije kako bismo oslobodili mjesto za druge prijave. Škola plivanja odvijat će se kroz četiri tjedna do 23. kolovoza.

Raspored treninga te nove podjele u skupine možete pogledati ovdje:

Treninzi – termini 29.7.-2.8.

Plivanje_skupine

Sportovi – penjanje2-nove_skupine

Za sva pitanja i nejasnoće možete se javiti na mail mapeharda@gmail.com ili mobitel 099 753 2478.

Nadamo se kako ćemo uspješno riješiti svaki nesporazum i problem s kojim se sretnemo te da će od svega najviše profitirati korisnici, odnosno djeca!

Lijep pozdrav,

s poštovanjem,

koordinator na projektu, Matej Peharda.